Vergelijk deposito's – 2 jaar looptijd

Kies de beste rentes tot 4,30%

  • Selecteer een vaste rente tot wel 4,30% p.j.

  • Al vanaf € 500 inleg

  • Geen kosten

Vergelijk onze spaardeposito's met een
looptijd van 2 jaar

Begin met sparen in drie eenvoudige stappen

1. Open gratis je Raisin-rekening

Registreer en identificeer je éénmalig binnen enkele minuten – je Raisin-rekening wordt gratis geopend bij Raisin Bank (Duitsland). Meer details >

2. Kies een spaarproduct

Log in op je account en kies een (of meer) spaarproducten. Je kunt je gewenste deposito of spaarrekening al aanvragen voordat je Raisin-rekening is geopend.

3. Begin met sparen

Maak je spaargeld over op je Raisin-rekening en wij zorgen voor de opening van je spaarproduct. Bij opening van verdere producten hoef je je niet nogmaals te registreren of identificeren.

De hoogste rentes op deposito's
met een looptijd van 2 jaar

4,30%
p.j.
A&G Banco
Spanje
4,25%
p.j.
Rietumu Bank
Letland
4,25%
p.j.
Banca Progetto
Italië
4,20%
p.j.
Haitong Bank
Portugal
4,00%
p.j.
Orange Bank
Frankrijk
3,90%
p.j.
Inbank
Estland
4,00%
p.j.
Fjord Bank
Litouwen
3,90%
p.j.
Banca Privata Leasing
Italië
3,85%
p.j.
Klarna Bank
Zweden
3,55%
p.j.
LHV Bank
Estland
3,51%
p.j.
BluOr Bank AS
Letland
3,50%
p.j.
Banco BAI Europa
Portugal

September 2023: deposito’s 2 jaar looptijd – A&G Banco biedt 4,30% p.j.

De rentes op spaardeposito’s met een middellange looptijd van 2 jaar zitten nog steeds in de lift. Op het moment bedraagt de hoogste rente maar liefst 4,30% op jaarbasis. Dit percentage wordt aangeboden bij het Spaanse A&G Banco.

Spaar je liever in Frankrijk (AA)? Profiteer dan bij onze partnerbank Orange Bank van een rente van 4,00% p.j.

Wat is precies een spaardeposito? Dat lees je hier.

Termijndeposito van 2 jaar – is dat wat voor mij?

Bij een looptijd van 2 jaar spreken we bij Raisin van een middellang deposito. De rentes die je ontvangt zijn iets hoger dan de rentes die je ontvangt op een deposito met een looptijd van 1 jaar en iets lager dan de rentes op termijndeposito’s met een langere looptijd.

De rentes op spaardeposito’s met zowel een korte als middellange looptijd zijn veel hoger dan de rentes die je op een spaarrekening ontvangt .

Omdat voor twee jaar je geld vastzetten voor veel spaarders is te overzien, is dit één van de meest gekozen looptijden bij onze partnerbanken. Middellange looptijden bieden een passend compromis tussen een te lage rente en een te lange binding. Vooral in tijden van stijgende rentes is het ongunstig om je geld al te lang vast te leggen, want wat als de rentes tussentijds stijgen en je niet bij je geld kunt?

Als je vanaf dag één wilt profiteren van een hogere rente en je weet dat je je geld een paar jaar kunt missen, dan is een termijndeposito met een looptijd van twee jaar het ideale spaarproduct voor jou.

Verdiep je kennis over spaardeposito's

Wat is een depositorekening?
Wat is een depositorekening?

Wat is een depositorekening en wat is het verschil met een ‘normale spaarrekening’? Waarom ontvang je op een deposito een hogere rente en wat zijn de voorwaarden? Lees meer over deze spaarvorm en wanneer deposito sparen het beste bij jou past.

Lees meer
Depositogarantiestelsels binnen de EU
Depositogarantiestelsels binnen de EU

Om spaarders te beschermen heeft de EU regelgeving opgesteld rondom banktegoeden. Ieder land moet verplicht een depositogarantiestelsel hebben. Hiermee worden onder andere spaartegoeden gedekt. Leer de stelsels van de verschillende landen kennen.

Lees meer
Vergelijk spaarrekeningen
Vergelijk spaarrekeningen

Vergelijk alle spaarrekeningen van Raisin. Met de hoogste spaarrentes uit de hele EU.

Lees meer