Vergelijk spaardeposito’s - 3 maanden looptijd

  • Profiteer van rentes tot wel 3,51% p.j.

     

  • Spaar al vanaf een inleg van € 500

     

  • Spaar snel en eenvoudig online via één gratis account

     

Home > Deposito > Deposito 3 maanden vast

De hoogste deposito rentes - korte looptijden

Begin met sparen in drie eenvoudige stappen

1. Open je gratis Raisin-rekening

Registreer en identificeer je éénmalig binnen enkele minuten – je Raisin-rekening wordt gratis geopend bij Raisin Bank (Duitsland). Meer details >

2. Kies een spaarproduct

Log in op je account en kies een (of meer) spaarproducten. Je kunt je gewenste deposito of spaarrekening al aanvragen voordat je Raisin-rekening is geopend.

3. Begin met sparen

Maak je spaargeld over op je Raisin-rekening en wij zorgen voor de opening van je spaarproduct. Bij opening van verdere producten hoef je je niet nogmaals te registreren of identificeren.

Profiteer van de hoogste rentes op 3 maanden vast

3,50%
p.j.
BFF Bank
Italië
3,50%
p.j.
Banca Progetto
Italië
3,50%
p.j.
Banca Profilo
Italië
3,35%
p.j.
Collector
Zweden
3,51%
p.j.
Haitong Bank
Portugal
3,50%
p.j.
Banca CF+
Italië

Aantrekkelijke rentes op deposito’s van 3 maanden vast

Zet je spaargeld vast voor op een deposito van 3 maanden en profiteer van aantrekkelijke rentes. De hoogste rente op een deposito van 3 maanden vind je via Raisin bij de Italiaanse bank Banca Progetto die een percentage van 3,50% op jaarbasis biedt. Spaar je graag in Zweden, net zoals in Italië zonder bronbelasting, dan biedt Collector 3,35% per jaar.

Waarom een termijndeposito van 3 maanden?

Een deposito’s met een zeer korte looptijd van 3 maanden, kan goed van pas als je wilt profiteren van een hoge(re) rente, maar je geld niet lang wilt vastzetten. Mocht je het geld toch onverhoeds nodig hebben, dan komt het bedrag na 3 maanden al vrij. Ook kunnen deposito’s van 3 maanden een rol spelen als je spaart met een depositoladder en een eventuele hogere rente op de korte termijn niet wilt mislopen. Als je op zoek bent naar een korte termijn deposito, maar je geld wat langer vast wilt zitten, vergelijk dan ook onze spaardeposito’s van 6 maanden en van 1 jaar.

Vergelijk spaarrekeningen
Vergelijk spaarrekeningen

Vergelijk alle spaarrekeningen van Raisin. Met de hoogste spaarrentes uit de hele EU.

Lees meer
Depositogarantiestelsels binnen de EU
Depositogarantiestelsels binnen de EU

Om spaarders te beschermen heeft de EU regelgeving opgesteld rondom banktegoeden. Ieder land moet verplicht een depositogarantiestelsel hebben. Hiermee worden onder andere spaartegoeden gedekt. Leer de stelsels van de verschillende landen kennen.

Lees meer
Wat is een depositorekening?
Wat is een depositorekening?

Wat is een depositorekening en wat is het verschil met een ‘normale spaarrekening’? Waarom ontvang je op een deposito een hogere rente en wat zijn de voorwaarden? Lees meer over deze spaarvorm en wanneer deposito sparen slim is voor jou.

Lees meer