Hoge spaarrentes in Europa
via één gratis account

Spaar bij maar liefst 40 banken tegen rentes tot wel 3,62% per jaar. Alle deposito- en spaarrekeningen in euro. Je geld wordt, net als in Nederland, wettelijk beschermd door nationale depositogarantiestelsels – bij welke bank je ook zit.
Meer dan 1 miljoen Europese spaarders gingen je al voor.

Waarom sparen bij Raisin?

Met gemak naar toprentes

Registreer en identificeer je éénmalig binnen enkele minuten. Spaar vervolgens bij de bank(en) naar keuze tegen toprentes tot 3,62% per jaar.

Zekerheid

Met Raisin Online Banking heb je veilig toegang tot aantrekkelijke spaarrekeningen uit de EU met depositogarantie tot € 100.000 per bank. Meer >

Gratis

Onze partnerbanken betalen ons, niet jij. Al onze diensten zijn gratis voor jou. Inclusief het openen en beheren van rekeningen en onze klantenservice.

Vergelijk de hoogste spaarrentes bij Raisin

Spaar overal met de Raisin App

Spaar overal met de Raisin App

Met de Raisin App open en beheer je je deposito- en spaarrekeningen in de EU eenvoudig op je smartphone of tablet. Scan de QR-code en start met sparen!

Informatie over sparen

Hoeveel geld mag je belastingvrij sparen?
Hoeveel geld mag je belastingvrij sparen?

Al je spaargeld en beleggingen moet je in Nederland in box 3 van je belastingopgave aangeven. Komt je vermogen boven een bepaald bedrag uit? Dan moet je vermogensbelasting bepalen. Ontdek hier hoeveel geld je in 2024 kunt sparen zonder belasting te betalen.

Lees meer
Spaarrentes in 2024: wat staat ons te wachten?
Spaarrentes in 2024: wat staat ons te wachten?

Op 6 juni 2024 besloot de ECB voor het eerst in 5 jaar de depositorente te verlagen. En als de depositorente daalt, zien we vaak dat banken volgen en hun spaarrentes ook naar beneden bijstellen. Gaat dat ook gebeuren in 2024? Ontdek hier wat je kunt verwachten rondom de spaarrente dit jaar.

Lees meer
Hoeveel spaargeld heb je nodig?
Hoeveel spaargeld heb je nodig?

Spaargeld helpt je om dromen waar te maken en onverwachte uitgaven op te vangen. Een goedgevulde spaarpot geeft je rust en ruimte en staat je toe om andere keuzes te maken in het leven. Maar hoeveel spaargeld is genoeg?

Lees meer