Verwijs een vriend

Beveel Raisin aan en ontvang maar liefst € 50 bonus! Succesvol doorverwezen vrienden ontvangen ook elk een bonus van € 50.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Log in bij Raisin en klik op ‘Verwijs een vriend’ in het hoofdmenu. Vul de contactgegevens van je vrienden in. Iedereen die je doorverwijst ontvangt vervolgens een e-mail van Raisin over je aanbeveling.
  2. Als de door jou doorverwezen persoon na je aanbeveling een spaarproduct opent bij een van onze partnerbanken, ontvang je de bonus van € 50. *
  3. Elke door jou doorverwezen persoon ontvangt ook een bonus van € 50 die wordt gestort op zijn/haar Raisin-rekening.

Wie kan deelnemen?

  • Alle geregistreerde klanten die een Raisin-rekening hebben, kunnen deelnemen en nieuwe klanten doorverwijzen.
  • Personen die ten tijde van de doorverwijzing nog niet bij Raisin geregistreerd zijn, worden als nieuwe klanten beschouwd.
  • Nieuwe klanten moeten de registratie bij Raisin succesvol voltooid hebben, zich geïdentificeerd hebben en een deposito geopend hebben.

Wie kan ik doorverwijzen?

  • De bonus geldt uitsluitend voor particuliere klanten.
  • Raisin is internationaal actief: aarzel daarom niet om ook je vrienden en familie in het buitenland te verwijzen.
  • Het ‘Verwijs-een-vriend’-programma mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

* Alleen bestaande klanten met geopende Raisin-rekening en uitgenodigde klanten die succesvol hun eerste spaarproduct openen komen in aanmerking voor de ‘Verwijs-een-vriend’-bonus. Het betreffende eerste spaarproduct heeft een minimale (start)inleg van € 5.000 en loopt voor minstens 6 maanden, d.w.z.: in geval van een deposito is de looptijd minimaal 6 maanden; in geval van een spaarrekening blijft de rekening minimaal 6 maanden open en het saldo blijft gedurende deze eerste 6 maanden te allen tijde minstens gelijk aan de (minimale) startinleg. De bonus wordt in de regel binnen 14 dagen na het voldoen aan de criteria op de respectievelijke Raisin-rekeningen van beide partijen overgemaakt. Bestaande klanten kunnen voor max. 10 contacten bonus verdienen (d.w.z. max. € 500 verdienen). Vanaf het 11e contact ontvangt alleen de uitgenodigde klant de bonus.