Verwijs een vriend

Beveel Raisin aan en ontvang maar liefst € 50 bonus! Succesvol doorverwezen vrienden ontvangen ook elk een bonus van € 50.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Log in bij Raisin en klik op ‘Verwijs een vriend’ in het hoofdmenu. Vul de contactgegevens van je vrienden in. Iedereen die je doorverwijst ontvangt vervolgens een e-mail van Raisin over je aanbeveling.
  2. Als de door jou doorverwezen persoon na je aanbeveling een spaarproduct opent bij een van onze partnerbanken, ontvang je de bonus van € 50. *
  3. Elke door jou doorverwezen persoon ontvangt ook een bonus van € 50 die wordt gestort op zijn/haar Raisin-rekening.

Wie kan deelnemen?

  • Alle geregistreerde klanten die een Raisin-rekening hebben, kunnen deelnemen en nieuwe klanten doorverwijzen.
  • Personen die ten tijde van de doorverwijzing nog niet bij Raisin geregistreerd zijn, worden als nieuwe klanten beschouwd.
  • Nieuwe klanten moeten de registratie bij Raisin succesvol voltooid hebben, zich geïdentificeerd hebben en een deposito geopend hebben.

Wie kan ik doorverwijzen?

  • De bonus geldt uitsluitend voor particuliere klanten.
  • Raisin is internationaal actief: aarzel daarom niet om ook je vrienden en familie in het buitenland te verwijzen.
  • Het ‘Verwijs-een-vriend’-programma mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

* De uitbetaling van de bonus is beperkt tot bestaande klanten die aanbevelingen doen en de doorverwezen klanten die een deposito openen, waarbij het geopende deposito een minimale looptijd van 6 maanden en een minimale inleg van € 5.000 heeft. Binnen 14 dagen na opening van een deposito dat aan deze voorwaarden voldoet, wordt de bonus automatisch overgeboekt naar de Raisin-rekeningen van de doorverwijzende en doorverwezen klanten.