Verwijs een vriend(in) en verdien € 50 bonus!

Beveel Raisin aan en ontvang maar liefst € 50 bonus! Succesvol doorverwezen klanten ontvangen ook een bonus van € 50

De verwijsbonus bedraagt € 50 en geldt voor bestaande klanten die succesvol nieuwe klanten doorverwijzen naar Raisin.nl. Ook de doorverwezen klant ontvangt bij een succesvolle doorverwijzing € 50 bonus. Om in aanmerking te komen voor de bonus, dient de doorverwezen klant op het eerst geopende spaarproduct in de eerste 6 maanden na opening te allen tijde een minimaal saldo van € 5000 aan te houden. De bonus kan niet gebaseerd worden op een combinatie van verschillende producten.

Hoe kom ik in aanmerking voor de verwijsbonus?

 • Alleen bestaande klanten met geopende Raisin-rekening kunnen nieuwe klanten doorverwijzen
 • De nieuw doorverwezen klant was ten tijde van de doorverwijzing nog niet bij Raisin geregistreerd
 • Voor het toewijzen van de aanbeveling is het noodzakelijk dat de verwezen persoon de link volgt die de bestaande klant heeft gedeeld
 • Het eerste spaarproduct van de nieuw doorverwezen klant…
  • heeft een saldo van minimaal € 5000
  • loopt voor minstens 6 maanden, oftewel
   • in geval van een deposito dient de looptijd minimaal 6 maanden te zijn
   • in geval van een spaarrekening dient de rekening minimaal 6 maanden open te blijven (en mag het saldo niet onder de € 5000 uitkomen).

Overige spelregels

 • Bestaande klanten kunnen voor maximaal 10 contacten bonus verdienen (d.w.z. max. € 500 verdienen). Vanaf het 11e contact ontvangt alleen de nieuw doorverwezen klant de bonus
 • Het ‘Verwijs-een-vriend’-programma mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden

Hoe verdien ik de verwijsbonus?

 1. Log in op je Raisin Online Banking omgeving en klik op ‘Verwijs een vriend’ onder ‘Mijn spaaroverzicht’ >’Dashboard’. Kopieer je persoonlijke link en stuur deze naar vrienden, familieleden en kennissen.
 2. Als de doorverwezen persoon een deposito- of spaarrekening opent via Raisin dat voldoet aan de bovengenoemde criteria om in aanmerking te komen, ontvang je de bonus van € 50 op je Raisin-rekening (hieronder lees je wanneer)
 3. De doorverwezen klant ontvangt ook een bonus van € 50 op zijn/haar Raisin-rekening

Opmerking: Er is geen aanvullend bericht aan onze klantenservice vereist – door de link herkent ons systeem automatisch welke klant(en) je doorverwezen hebt.

Wanneer wordt de verwijsbonus uitgekeerd?

De bonusclaim wordt na onze ontvangst zo snel mogelijk verwerkt. De bonus wordt in de regel binnen 14 dagen na het voldoen aan de criteria op jouw Raisin-rekening en die van de nieuw doorverwezen klant overgemaakt:

 • In geval van een deposito is dit binnen 14 dagen na opening van het eerste deposito van de nieuw doorverwezen klant
 • In geval van een spaarrekening is dit binnen 14 dagen na het verstrijken van de eerste 6 maanden van de eerste spaarrekening van de nieuw doorverwezen klant. Raisin kan op dat moment namelijk bepalen of de gehele looptijd het minimale saldo van € 5000 euro is aangehouden