Welkom bij Raisin

Goed nieuws! Je bent aanbevolen door een vriend, familielid of kennis voor onze verwijs-een-vriend bonus. Ontvang nu beide een bonus van € 50.

1.png

Registreren

Registreer via de verwijslink en open je gratis Raisin-rekening

UK_refer_a_friend_Icons_Icon_Saving.png

Begin met sparen

Open je eerste spaarrekening of termijndeposito en laat er minstens € 5.000 op staan in de eerste 6 maanden na opening.*

UK_refer_a_friend_Icons_Icon_Bonus.png

Ontvang je bonus

Jij en je contact ontvangen elk
een bonus van € 50!

UK_Refer_a_friend_LP_FSCS.png

Voor elk spaarder wat wils

Vrij opneembaar sparen

Onze spaarrekeningen werken precies zoals je gewend bent van Nederlandse banken. Je regelt alles volledig online en kunt altijd bij je geld.

Deposito sparen

In tegenstelling tot een gewone spaarrekening, zet je bij een termijndeposito eenmalig een bedrag opzij tegen een vaste looptijd en vaste rente. Minder flexibel, maar in ruil ontvang je in de regel een veel hogere rente.

*Bonusvoorwaarden: De nieuw doorverwezen klant was ten tijde van de doorverwijzing nog niet bij Raisin geregistreerd. De bonus kan niet gebaseerd worden op een combinatie van verschillende producten. De bonus wordt binnen 14 dagen na het voldoen aan de criteria overgemaakt op uw Raisin-rekening. Voor i) termijndeposito's is dit binnen 14 dagen na opening, en voor ii) spaarrekeningen is dit binnen 14 dagen na het verstrijken van de eerste 6 maanden van de spaarrekening. Het ‘Verwijs-een-vriend’-programma mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Wat is Raisin?

Raisin geeft je toegang tot deposito- en spaarrekeningen van banken uit heel de EU – via één platform en volledig online. Raisin’s diensten zijn gratis voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken. Om te sparen bij de partnerbanken open je eerst gratis je Raisin-rekening. Vervolgens open en beheer je zoveel spaarproducten als gewenst vanaf één centraal account – ideaal als je je spaargeld wilt spreiden over verschillende producten, banken en landen. Raisin werkt alleen samen met banken uit EU-landen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je spaargeld gedekt wordt door wettelijke depositogarantiestelsels tot € 100.000 per rekeninghouder per bank (of een gelijkwaardig bedrag in lokale valuta).

NL_Refer_a_friend_LP_Smartphone.png