0,60
%
p.j.
1 jaar | EUR

J&T Banka biedt momenteel toprentes op diverse looptijden, zowel voor korte als lange termijn deposito’s. J&T Banka deposito’s kunnen al geopend worden vanaf € 10.000.

Bij J&T kun je je deposito(‘s) 100% online openen en beheren.

Alle deposito's van J&T Banka

Rentetarief Looptijd/Product Valuta
0,60 % p.j.
1 jaar EUR
0,70 % p.j.
1,5 jaar EUR
0,90 % p.j.
2 jaar EUR
0,95 % p.j.
2,5 jaar EUR
1,00 % p.j.
3 jaar EUR
1,10 % p.j.
4 jaar EUR
1,20 % p.j.
5 jaar EUR
0,00 % p.j.
6 jaar EUR
0,00 % p.j.
7 jaar EUR
0,00 % p.j.
8 jaar EUR
0,00 % p.j.
9 jaar EUR
0,00 % p.j.
10 jaar EUR

Over J&T Banka

J&T Banka, opgericht in 1998 met hoofdkantoor in Praag (Tsjechië), maakt deel uit van de Tsjechisch-Slowaakse J&T Finance Group, die investeringen heeft in verschillende sectoren, waaronder energie, gezondheidszorg, onroerend goed en media. De portefeuille omvat ook de Tsjechische voetbalclub Sparta Praag. In de afgelopen jaren heeft de bank zich gevestigd als een van de grootste vermogensbeheerders op de Tsjechische markt. Naast het hoofdkantoor in Praag bevinden zich bankfilialen in onder meer Slowakije, Rusland en Kroatië.

De bank is een betrouwbare partner voor klanten die de hoogste eisen stellen aan service en aangeboden producten en is een van de snelstgroeiende banken in de regio. Naast complexe private banking-diensten biedt J&T Banka speciale financiering voor vastgoed- en bedrijfsaankopen en effectentransacties voor particuliere beleggers.

Bij J&T Banka kun je je deposito(‘s) 100% online openen en beheren. Je voltooit de aanvraag binnen 1 minuut in je Online Banking omgeving – er zijn geen aanvullende documenten vereist.

Details

Effectief rentetarief
0,60 % p.j.
Nominaal rentetarief
0,60 % p.j.
Looptijd/Product
1 jaar
Beschikbaarheid
Einde looptijd
Rente-uitkering
Einde looptijd - het rentetarief staat vast voor de gehele looptijd
Kosten
Geen
Valuta
EUR
Min./max. bedrag
10.000 – 100.000  EUR
Verlenging
  • Verlenging is alleen mogelijk 28 tot 5 dagen voor de vervaldatum
  • 100% Online
  • Wijziging van looptijd mogelijk
  • Rente-uitkering mogelijk
Bronbelasting
Tsjechië heeft een standaard bronbelasting op spaarrente van 15%. Als belastingplichtige in Nederland kun je vrijstelling krijgen van deze belasting (d.w.z. terugbrengen naar 0%). Hiertoe overleg je eenmalig een woonplaatsverklaring van de Nederlandse Belastingdienst. Lees meer in het Productinformatieblad.

Veiligheid en depositogarantie

Tsjechië bevindt zich in Midden-Europa. Het is al iets meer dan tien jaar actief lid van de Europese Unie en heeft daarom onbeperkte toegang tot de EU-markt. In economisch opzicht wordt Tsjechië beschouwd als een hoogontwikkeld industrieel land en is het een belangrijke speler in de economie van Midden- en Oost-Europa. De Tsjechische staatsschuld in verhouding tot het BBP behoort tot de laagste in de EU. Alle grote ratingbureaus beoordelen de vooruitzichten van het land als stabiel. Het bankwezen in Tsjechië wordt als gezond en stabiel beschouwd.

Overeenkomstig de EU-Richtlijnen 94/19/EG, 2009/14/EG, en 2014/49/EU worden deposito’s gegarandeerd door het Tsjechische wettelijke depositogarantiestelsel Garanční Systém Finančního Trhu (GSFT) tot € 100.000 per rekeninghouder. Deze garantie geldt voor alle natuurlijke personen, ongeacht of deze in Tsjechië of elders wonen. Kenmerken van het toepasselijke depositogarantiestelsel (zie ook https://www.garancnisystem.cz/nl):

Depositogarantiestelsel Tsjechië (Garanční Systém Finančního Trhu)
Garantielimiet € 100.000 per rekeninghouder
Uitbetalingstermijn 7 werkdagen
Uitbetalingsvaluta Tsjechische kroon (CZK)
Uitvoerende instantie Bank in Tsjechië aangewezen door het GSFT
Methode van uitbetaling Girale betaling

Wat is Raisin?

Raisin’s doel is om spaarders de beste rente te bieden! We geven je toegang tot exclusieve spaarproducten van banken uit heel Europa – en dat alles via één platform en volledig online! Onze diensten zijn geheel kosteloos voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken.

Met meer dan 350.000 klanten en meer dan € 35,0 miljard bemiddeld spaargeld bij onze 104 partnerbanken, is Raisin Europa's leidende online bemiddelaar in spaarproducten van banken uit de Europese Unie.

Raisin heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (vergunningnummer: 12045380) en biedt zijn website, klantenservice en documentatie in het Nederlands aan, zodat je met maximale eenvoud en gemak kan sparen in het buitenland tegen een (veel) hogere rente dan bij je huisbank. Omdat we alleen banken uit de EU aanbieden kun je er zeker van zijn dat je spaargeld gedekt wordt door wettelijke depositogarantiestelsels tot € 100.000 per bank.

Om gebruik te maken van het aanbod van onze partnerbanken open je éénmalig de gratis Raisin-rekening (aangehouden bij Raisin Bank uit Duitsland), de centrale transactierekening voor al je toekomstige deposito’s via Raisin. Vervolgens kun je zoveel deposito’s als je wilt openen bij onze diverse partnerbanken – ideaal om je spaargeld te spreiden over verschillende banken en landen, zeker als je meer dan € 100.000 aan spaargeld hebt!

Raisin staat garant voor een soepel registratieproces en eenvoudig beheer van je spaarproducten bij al onze partnerbanken. Bij vragen of twijfel kun je altijd contact opnemen met onze uitstekende klantenservice die je graag verder helpt.

Wij hebben het vertrouwen van onze klanten verdiend en hebben niet alleen talrijke onderscheidingen ontvangen, maar ook een aanbevelingsscore van 95% op het onafhankelijke Duitse recensieportaal Bankingcheck. Hierdoor konden we in heel Europa de grootste en verreweg de succesvolste marktplaats voor spaarproducten opbouwen.

Verhoog je rendement met Europa’s #1 marktplaats voor spaarproducten.