0,35
%
p.j.
1 jaar | EUR

Deposito sparen

Zekerheid van een vaste rente tot 0,80% p.j.

Keuze uit looptijden van 1 t/m 10 jaar

Profiteer van rente-op-rente bij meerjarige deposito’s

Open en beheer eenvoudig online vanaf € 5.000

✓ Geheel gratis – geen verborgen kosten

ⓘ Bij de bank geldt bronbelasting (België). Lees over vrijstelling onder ‘Details’

Alle deposito's van CKV Spaarbank

Rentetarief Looptijd/Product Valuta
0,35 % p.j.
1 jaar EUR
0,55 % p.j.
2 jaar EUR
0,65 % p.j.
3 jaar EUR
0,75 % p.j.
4 jaar EUR
0,80 % p.j.
5 jaar EUR
0,80 % p.j.
7 jaar EUR
0,80 % p.j.
8 jaar EUR
0,80 % p.j.
10 jaar EUR

Over CKV Spaarbank

De in 1956 opgerichte CKV Spaarbank (bankvergunning voluit: Centrale Kredietverlening N.V.) is een onafhankelijke, Belgische spaarbank met hoofdkantoor in Waregem (Vlaanderen). CKV biedt haar klanten een breed scala aan traditionele spaarproducten en hypothecair gewaarborgde kredieten aan. De bank bereikte een balansgrootte van bijna € 1 miljard per december 2019 en ligt met een kernkapitaalratio van 15,27% ruim boven de wettelijke vereisten.

CKV staat onder toezicht van de Nationale Bank van België en de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA). Spaargeld bij CKV wordt gegarandeerd tot 100.000 euro per klant door het Belgische Garantiefonds.

Details

Effectief rentetarief
0,35 % p.j.
Nominaal rentetarief
0,35 % p.j.
Looptijd/Product
1 jaar
Beschikbaarheid
Einde looptijd
Rente-uitkering
Einde looptijd - het rentetarief staat vast voor de gehele looptijd
Kosten
Geen
Valuta
EUR
Min./max. bedrag
5.000 – 100.000  EUR
Verlenging
Niet van toepassing
Bronbelasting
België heft een standaard bronbelasting op spaarrente van 30%. Als belastingplichtige in Nederland kun je vrijstelling krijgen van deze belasting (d.w.z. terugbrengen naar 0%). Hiertoe overleg je eenmalig voorafgaand aan opening van je eerste depositorekening een duidelijk leesbare scan/foto van het ondertekende Attest Roerende Voorheffing Niet-inwoners (1 pagina). Dit formulier wordt met instructie direct na je online deposito-aanvraag ter beschikking gesteld in je Raisin Online Banking omgeving en is, waar nodig, reeds door Raisin vooringevuld met je gegevens. N.B.: Het Attest dient per klant en alleen op naam van de klant te worden verstrekt. Het is niet noodzakelijk om dit document voor ieder deposito afzonderlijk te overleggen. Lees meer in het Productinformatieblad.

Over het land

Het Koninkrijk België, met ongeveer 11 miljoen inwoners, is een staat in West-Europa met Brussel als hoofdstad. Als lid sinds 1957 is het land een van de oprichters van de destijds genaamde Europese Economische Gemeenschap, nu verworden tot de Europese Unie. Dankzij de ligging in het hart van Europa hebben niet alleen verschillende Europese instellingen zoals de Europese Commissie en het Europees Parlement hun zetel in Brussel, maar is België ook een van de grootste exporteurs van goederen ter wereld. Het land vormt samen met Nederland en Luxemburg de politieke-economische unie Benelux en is voor Nederland de grootste exportpartner na Duitsland: bijna een tiende van onze totale export gaat naar België.

S&P Kredietstatus land: AA (Datum september 18, 2020)

Depositogarantie

Overeenkomstig de EU-Richtlijn 2014/49/EU wordt spaargeld gegarandeerd door het Belgische wettelijke depositogarantiestelsel Garantiefonds (GF) tot € 100.000 per rekeninghouder per bank. Deze garantie geldt voor alle natuurlijke personen, ongeacht of deze in België of elders wonen. Kenmerken van het toepasselijke depositogarantiestelsel (zie ook https://garantiefonds.belgium.be/nl):

Depositogarantiestelsel België (Garantiefonds)
Beschermingslimiet € 100.000 per rekeninghouder per bank
Uitbetalingstermijn 15 Werkdagen
Uitbetalingsvaluta Euro
Uitvoerende instantie Het Garantiefonds
Methode van uitbetaling Girale betaling

Wat is Raisin?

Raisin geeft je toegang tot deposito- en spaarrekeningen van banken uit heel de EU – en dat alles via één platform en volledig onlineOnze diensten zijn gratis voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken. Er sparen al meer dan 400.000 Europese klanten voor meer dan € 40,0 miljard bij onze 114 partnerbanken.

Om te sparen bij onze partnerbanken open je je gratis Raisin-rekening, je persoonlijke centrale transactierekening bij Raisin Bank. Vervolgens open en beheer je zoveel spaarproducten als gewenst vanuit één centraal account – ideaal als je je spaargeld wilt spreiden over verschillende producten, banken en landen!

Omdat we alleen banken uit de EU aanbieden kun je er zeker van zijn dat je spaargeld gedekt wordt door wettelijke depositogarantiestelsels tot € 100.000 per rekeninghouder per bank, of een gelijkwaardig bedrag in lokale valuta. Lees meer over depositogarantie >>

Vragen of feedback? Onze klantenservice staat elke werkdag (8:30 – 16:30) voor je klaar. Tel. 020 715 9296 of stuur ons een e-mail op klantenservice@raisin.nl.