CA Auto Bank

CA Auto Bank

3,55
%
p.j.
1 jaar | EUR

Deposito sparen

Zekerheid van een vaste rente tot 3,55% p.j.

Keuze uit looptijden van 1 t/m 5 jaar

Regel alles eenvoudig online

Geheel gratis – geen verborgen kosten

Alle deposito's van CA Auto Bank

Rentetarief Looptijd/Product Valuta
3,50 % p.j.
6 maanden EUR
3,55 % p.j.
1 jaar EUR
3,55 % p.j.
2 jaar EUR
3,45 % p.j.
3 jaar EUR
3,45 % p.j.
4 jaar EUR
3,45 % p.j.
5 jaar EUR

Over CA Auto Bank

Crédit Agricole Auto Bank is als internationale bankengroep actief in 18 Europese landen. De bank is een dochteronderneming van de Crédit Agricole Group, de tiende grootste bank ter wereld en, gemeten naar particuliere klanten, de grootste bank in Europa.

CA Auto Bank is toonaangevend in de sectoren voertuigfinanciering, leasing en mobiliteit, met een volledig assortiment aan financiële, verzekerings- en huuroplossingen en meer dan 50 prestigieuze partnermerken.

De geschiedenis van de bank gaat terug tot 1925: al bijna 100 jaar begeleidt de bank de evolutie van de autosector in Europa. CA Auto Bank blikt met haar spaarrekeningen daarnaast terug op langdurige ervaring in dagelijkse bankdiensten in Italië, Duitsland en nu ook Nederland. Dankzij de betrouwbare en transparante bedrijfsvoering van CA Auto Bank vormen haar spaarrekeningen een uitstekend instrument om optimaal in te spelen op de spaarbehoeften van klanten.

De missie van de bank, ’Dagelijkse mobiliteitsoplossingen voor een betere planeet’, vat haar bestaansreden uitstekend samen: de energietransitie in de sector aanjagen door de toegang tot voertuigen met lage en geen uitstoot steeds toegankelijker en betaalbaarder te maken voor iedereen.

Details

Effectief rentetarief
3,55 % p.j.
Nominaal rentetarief
3,55 % p.j.
Looptijd/Product
1 jaar
Beschikbaarheid
Einde looptijd
Rente-uitkering
Einde looptijd - het rentetarief staat vast voor de gehele looptijd
Kosten
Geen
Valuta
EUR
Min./max. bedrag
20.000 – 100.000  EUR
Verlenging
  • Verlenging is alleen mogelijk 28 tot 5 dagen voor de vervaldatum
  • 100% Online
  • Wijziging van looptijd mogelijk
  • Rente-uitkering op de vervaldatum
Bronbelasting
Italië heft geen bronbelasting voor niet-ingezetenen, d.w.z. je bent automatisch vrijgesteld van bronbelasting en hoeft verder niets te doen.

Over het land

Italië is een republiek in Zuid-Europa, is een van de grootste economieën ter wereld en is volgens de Human Development Index (HDI) een van de meest ontwikkelde landen. Daarnaast is Italië een van de oprichters van de EU en lid van de eurozone sinds 2002. Italië is een belangrijke handelspartner voor Nederland. In Europa handelen wij alleen meer met Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

S&P Kredietstatus land: BBB (Datum april 23, 2021)

Depositogarantie

Overeenkomstig de EU-Richtlijn 2014/49/EU wordt spaargeld gegarandeerd door het Italiaanse wettelijke depositogarantiestelsel tot € 100.000 per rekeninghouder per bank. Deze wettelijke garantie geldt voor alle natuurlijke personen, ongeacht of deze in Italië of elders wonen. Beheerder en uitvoerder van het depositogarantiestelsel is het Fondo Interbancario di Tutela dei Depositi. Kenmerken van het depositogarantiestelsel (zie ook https://www.fitd.it/Home):

Depositogarantiestelsel Italië (Fondo Interbancario di Tutela dei Depositi, FITD)
Beschermingslimiet € 100.000 per rekeninghouder per bank
Uitbetalingstermijn 7 werkdagen
Uitbetalingsvaluta Euro
Uitvoerende instantie FITD of bank aangewezen door het FITD
Methode van uitbetaling Girale betaling

Wat is Raisin?

Raisin geeft je toegang tot deposito- en spaarrekeningen van banken uit heel de EU – en dat alles via één platform en volledig onlineOnze diensten zijn gratis voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken. Er sparen al meer dan 1 miljoen Europese klanten voor meer dan € 60 miljard bij onze 257 partnerbanken.

Om te sparen bij onze partnerbanken open je je gratis Raisin-rekening, je persoonlijke centrale transactierekening bij Raisin Bank. Vervolgens open en beheer je zoveel spaarproducten als gewenst vanuit één centraal account – ideaal als je je spaargeld wilt spreiden over verschillende producten, banken en landen.

Je spaargeld wordt gedekt door wettelijke depositogarantiestelsels tot € 100.000 per rekeninghouder per bank, of een gelijkwaardig bedrag in lokale valuta. Lees meer over depositogarantie >>

Vragen of feedback? Onze klantenservice staat elke werkdag (8:30 – 16:30) voor je klaar. Tel. 085 064 4479 of stuur ons een e-mail op klantenservice@raisin.nl.