A&G Banco

SpanjeSpanje(A)

✓ Spaar vanaf € 20.000 tot maximaal € 100.000

✓ Geheel gratis en alle rekeningen in euro

logo of A&G Banco

Uitgelicht

3,30% p.j.

Looptijd:

6 maanden

Details bekijken

Rentetarief

Looptijd

Valuta

Product

Rentetarief

0,00% p.j.

Looptijd

3 maanden

Valuta

EUR

Product

Deposito sparen
Deposito sparen
Open rekening

Rentetarief

3,30% p.j.

Looptijd

6 maanden

Valuta

EUR

Product

Deposito sparen
Deposito sparen
Open rekening

Rentetarief

3,10% p.j.

Looptijd

1 jaar

Valuta

EUR

Product

Deposito sparen
Deposito sparen
Open rekening

Rentetarief

3,00% p.j.

Looptijd

2 jaar

Valuta

EUR

Product

Deposito sparen
Deposito sparen
Open rekening

Over de bank

A&G Banco werd opgericht in 2014 met als doel klanten concurrerende en hoogwaardige bankdiensten aan te bieden. Als onderdeel van de A&G Group, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1987, heeft de bank naast het hoofdkantoor in Madrid 10 vestigingen elders in Spanje en een vermogensbeheermaatschappij in Luxemburg. Met haar dagelijkse activiteiten richt A&G Banco zich wereldwijd op exclusieve advies- en beheerdiensten voor (zeer) vermogende particulieren.

Depositogarantie

Overeenkomstig EU-Richtlijn 2014/49/EU inzake de depositogarantiestelsels wordt uw spaargeld - inclusief rente die is aangegroeid maar nog niet bijgeschreven - gegarandeerd door het Spaanse wettelijke depositogarantiestelsel tot € 100.000 per rekeninghouder per bank (houd dit laatste in het achterhoofd, mocht u buiten Raisin nog tegoeden aanhouden bij de betreffende bank). Terugbetaling vindt plaats in euro. Het terugbetaalbare bedrag wordt beschikbaar gemaakt aan de rekeninghouder binnen 7 werkdagen vanaf het moment van inwerkingtreding van het depositogarantiestelsel. De garantie geldt voor alle natuurlijke personen, ongeacht of deze in Spanje of elders wonen. Beheerder en uitvoerder van het depositogarantiestelsel is het Fondo de Garantía de Depósitos de Entidades de Crédito (https://www.fgd.es).

Bronbelasting

Spanje heft een standaard bronbelasting op spaarrente van 19%. Als belastingplichtige in Nederland kunt u vrijstelling krijgen van deze belasting (d.w.z. terugbrengen naar 0%). Hiertoe overlegt u voor de opening van uw termijndeposito een duidelijk leesbare PDF/scan/foto van de ondertekende ‘Declaración de Residencia Fiscal’ (Spaanse zelf-verklaring van fiscale woonplaats, lengte: 1 pagina). Dit formulier wordt met instructie bij de aanvraag van uw termijndeposito vooringevuld ter beschikking gesteld in uw Raisin Online Banking omgeving. N.B.: de zelf-verklaring dient slechts per klant te worden verstrekt – het is niet noodzakelijk om deze voor ieder termijndeposito afzonderlijk te overleggen. Lees meer in het Productinformatieblad.

Wat is Raisin?

Raisin geeft je toegang tot deposito- en spaarrekeningen van banken uit heel de EU – via één platform en volledig online. Raisin’s diensten zijn gratis voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken. Er sparen al meer dan 1 miljoen Europese klanten voor meer dan € 60 miljard bij Raisin’s partnerbanken. Om te sparen bij de partnerbanken open je eerst gratis je Raisin-rekening; je persoonlijke transactierekening bij Raisin Bank. Vervolgens open en beheer je zoveel spaarproducten als gewenst vanaf één centraal account – ideaal als je je spaargeld wilt spreiden over verschillende producten, banken en landen. En in welk(e) land(en) je ook kiest te sparen, alle rekeningen en aangehouden tegoeden zijn altijd gewoon in euro. Je spaargeld wordt gedekt door wettelijke depositogarantiestelsels tot € 100.000 per rekeninghouder per bank (of een gelijkwaardig bedrag in lokale valuta).

Uitgelicht

3,30% p.j.

Looptijd:

6 maanden