North Channel Bank

Sparen bij North Channel Bank uit Duitsland

0,00
%
p.j.
6 jaar | EUR

Deposito sparen

Zekerheid van een vaste rente tot 0,00% p.j.

Keuze uit looptijden van 1 t/m 6 jaar

Regel alles eenvoudig online

Geheel gratis – geen verborgen kosten

Alle deposito's van North Channel Bank

Rentetarief Looptijd/Product Valuta
0,00 % p.j.
1 jaar EUR
0,00 % p.j.
2 jaar EUR
0,00 % p.j.
4 jaar EUR
0,00 % p.j.
5 jaar EUR
0,00 % p.j.
6 jaar EUR

Over North Channel Bank

North Channel Bank GmbH & Co. KG (“North Channel Bank“) werd in 1924 opgericht als private bank (Oswald Kruber GmbH & Co KG gevestigd in Berlijn) en is vandaag de dag gevestigd in Mainz. In 2009 heeft een groep Noord-Amerikaanse investeerders de bank overgenomen en omgedoopt tot North Channel Bank. In de daaropvolgende jaren heeft de bank zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende instellingen op het gebied van de financiering van Amerikaanse levensverzekeringen en biedt vandaag de dag ook particuliere diensten aan op het gebied van de effectenhandel alsmede gestructureerde financiering.
Met haar dochteronderneming NorthStar Life Services, heeft de bank direct toegang tot een ervaren en gerenommeerde bemiddelaar die al vele jaren voor investeerders en banken werkt. Samen bieden zij hun klanten een uitgebreid dienstenpakket dat winstgevende investeringen oplevert met het hoogste dienstverleningsniveau.

Details

Effectief rentetarief
0,00 % p.j.
Nominaal rentetarief
0,00 % p.j.
Looptijd/Product
6 jaar
Beschikbaarheid
Einde looptijd
Rente-uitkering
Jaarlijks - het rentetarief staat vast voor de gehele looptijd
Kosten
Geen
Valuta
EUR
Min./max. bedrag
5.000 – 100.000  EUR
Verlenging
  • Verlenging is alleen mogelijk 28 tot 5 dagen voor de vervaldatum
  • 100% Online
  • Wijziging van looptijd mogelijk
  • Rente-uitkering mogelijk
Bronbelasting
Duitsland heft geen bronbelasting voor niet-ingezetenen, d.w.z. je bent automatisch vrijgesteld van bronbelasting en hoeft verder niets te doen.

Over het land

De Bondsrepubliek Duitsland is de grootste economie en de belangrijkste exportmogendheid van de lidstaten van de Europese Unie. Het Nederlands-Duitse handelsvolume is één van de grootste wereldwijd met bijna 193 miljard euro (2019), volgens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Duitsland is voor Nederland de eerste handelspartner, zowel qua uitvoer als qua invoer – alleen de economische verwevenheid van de VS en Canada is nog sterker dan die van Duitsland en Nederland. Duitsland behoort net zoals Nederland tot de weinige landen in de wereld met de hoogste AAA-rating van de drie grootste ratingbureaus.

S&P Kredietstatus land: AAA (Datum maart 26, 2021)

Depositogarantie

Overeenkomstig de EU-Richtlijn 2014/49/EU wordt spaargeld gegarandeerd door het Duitse wettelijke depositogarantiestelsel tot € 100.000 per rekeninghouder per bank. Deze wettelijke garantie geldt voor alle natuurlijke personen, ongeacht of deze in Duitsland of elders wonen. Beheerder en uitvoerder van het depositogarantiestelsel is de Entschädigungseinrichtung deutscher Banken GmbH. Kenmerken van het depositogarantiestelsel (zie ook https://www.edb-banken.de/en/):

Depositogarantiestelsel Duitsland (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken GmbH, EDB)
Beschermingslimiet € 100.000 per rekeninghouder per bank
Uitbetalingstermijn 7 werkdagen
Uitbetalingsvaluta Euro
Uitvoerende instantie EDB
Methode van uitbetaling Girale betaling

Wat is Raisin?

Raisin geeft je toegang tot deposito- en spaarrekeningen van banken uit heel de EU – en dat alles via één platform en volledig onlineOnze diensten zijn gratis voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken. Er sparen al meer dan 500.000 Europese klanten voor meer dan € 53,0 miljard bij onze 131 partnerbanken.

Om te sparen bij onze partnerbanken open je je gratis Raisin-rekening, je persoonlijke centrale transactierekening bij Raisin Bank. Vervolgens open en beheer je zoveel spaarproducten als gewenst vanuit één centraal account – ideaal als je je spaargeld wilt spreiden over verschillende producten, banken en landen!

Omdat we alleen banken uit de EU aanbieden kun je er zeker van zijn dat je spaargeld gedekt wordt door wettelijke depositogarantiestelsels tot € 100.000 per rekeninghouder per bank, of een gelijkwaardig bedrag in lokale valuta. Lees meer over depositogarantie >>

Vragen of feedback? Onze klantenservice staat elke werkdag (8:30 – 16:30) voor je klaar. Tel. 020 715 9296 of stuur ons een e-mail op klantenservice@raisin.nl.