Tot wel € 100 bonus (nieuwe klanten)

Flexibel sparen tot 0,35% p.j.

Via Raisin spaar je kosteloos online tegen toprentes in heel de EU. Depositogarantie geldt in heel de EU tot € 100.000 per klant en per bank.

0,27%
p.j.
Coop Pank
Estland
Vast inlegbedrag
100% Online
0,35%
p.j.
CiviBank
Italië
Vast inlegbedrag
100% Online

Waarom sparen bij Raisin?

Hoge rendement

Samen met onze partnerbanken streven we ernaar jou de beste rentes uit Europa te bieden. En dat geheel kosteloos.

Zekerheid

Wij bieden je veilig online toegang tot aantrekkelijke spaarproducten, met depositogarantie tot € 100.000. Lees meer >

Eenvoud

Registreer eenmalig, upload een ID- en adresbewijs en maak € 0,10 over. Spaar 100% online bij onze partnerbanken.

Ontvang naast aantrekkelijke rentes de welkomstbonus tot wel € 100!

Via Raisin kun je spaarproducten van verschillende banken uit heel de Europese Unie vergelijken en direct online aanvragen. Als nieuwe klant ontvang je bovendien een aantrekkelijke welkomstbonus tot wel 100 euro.

Start met sparen in drie eenvoudige stappen

1. Open je Raisin-rekening

Registreer je gratis, upload een ID- en adresbewijs en maak € 0,10 over ter identificatie. Je Raisin-rekening wordt geopend.

2. Kies een spaarproduct

Log in op je account en kies een (of meer) spaarproduct(en). Je kunt dit al aanvragen voordat je Raisin-rekening is geopend.

3. Begin met sparen!

Maak de spaarinleg over op je Raisin-rekening en wij zorgen voor de opening van je spaarproduct(en). Het mooiste is: je hoeft je maar één keer te identificeren!

Wat is Raisin?

Raisin’s doel is om spaarders de beste rente te bieden! We geven je toegang tot exclusieve spaarproducten van banken uit heel Europa – en dat alles via één platform en volledig online! Onze diensten zijn geheel kosteloos voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken.

Met meer dan 260.000 klanten en meer dan € 23,0 miljard bemiddeld spaargeld bij onze 93 partnerbanken, is Raisin Europa’s leidende online bemiddelaar in spaarproducten van banken uit de Europese Unie.

Raisin heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (vergunningnummer: 12045380) en biedt zijn website, klantenservice en documentatie in het Nederlands aan, zodat je met maximale eenvoud en gemak kan sparen in het buitenland tegen een (veel) hogere rente dan bij je huisbank. Omdat we alleen banken uit de EU aanbieden kun je er zeker van zijn dat je spaargeld gedekt wordt door wettelijke depositogarantiestelsels tot € 100.000 per bank.

Om gebruik te maken van het aanbod van onze partnerbanken open je éénmalig de gratis Raisin-rekening, de centrale transactierekening voor al je spaarproducten via Raisin. Vervolgens kun je zoveel spaarproducten als je wilt openen bij onze diverse partnerbanken – ideaal om je spaargeld te spreiden over verschillende banken en landen, zeker als je meer dan € 100.000 aan spaargeld hebt!

Wij hebben het vertrouwen van onze klanten verdiend en hebben niet alleen talrijke onderscheidingen ontvangen, maar ook een aanbevelingsscore van 95% op het onafhankelijke Duitse recensieportaal Bankingcheck. Hierdoor konden we in heel Europa de grootste en verreweg de succesvolste marktplaats voor spaarproducten opbouwen.

Verhoog je rendement met Europa’s #1 marktplaats voor spaarproducten.