26.06.2018 | Ongeveer 2 minuten leestijd | Print dit artikel

Banco BNI Europa biedt spaarproducten van Raisin’s partnerbanken aan

Na in 2016 partnerbank van Raisin te zijn geworden en onze Duitse en Oostenrijkse klanten al meer dan twee jaar spaarproducten aan te bieden, heeft Banco BNI Europa haar samenwerking met Raisin uitgebreid om haar eigen klanten toegang te geven tot Europese spaarproducten. Portugese spaarders zullen via de website van Banco BNI Europa toegang hebben tot spaarproducten van derden – deze samenwerking is de eerste in zijn soort op de Portugese markt.

“Vanaf vandaag kunnen Portugese spaarders hun spaargeld diversifiëren door in heel Europa deposito’s te openen en te beheren, met de mogelijkheid tot een hogere rente; een geweldig alternatief om hun liquiditeit te beheren”, zegt BNI Europa Executive Chairman Pedro Pinto Coelho, “Zonder het Raisin-platform moeten bereidwillige spaarders niet alleen zelf onderzoek doen naar het land, de bank en het product, maar ook verschillende procedures volgen voor het openen van rekeningen in het buitenland. Deze samenwerking is een stap verder in onze Challenger Bank-strategie om innovatieve, snelle en gebruiksvriendelijke producten te leveren aan onze klanten.”

Banco BNI Europa is een Portugese bank met als missie haar klanten een modern, goedkoop digitaal platform aan te bieden met innovatieve producten op maat. De digitale bank wil het traditionele bankenecosysteem uitdagen door samen te werken met fintech-ondernemingen. Op deze manier heeft Banco BNI Europa zich gespecialiseerd in (het beheer van) alternatieve oplossingen voor het aantrekken van financiering en het verstrekken van krediet. De bank is reeds samenwerkingen aangegaan met 18 Europese fintech-ondernemingen die deposito’s en kredietproducten aanbieden in verschillende Europese lidstaten, namelijk Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk en België.

Meer informatie over de samenwerking vind je op www.bnieuropa.pt.